Opinie - Nauka jazdy - jesteśmy najlepsi - kursy prawa jazdy kategoria B, A, A1, A2

Idź do spisu treści

Menu główne:

Opinie


Brak komentarzy
Kasia
2018-08-03 18:58:00
Gorąco polecam Szkołę Nauki Jazdy ELWOJ. Wielkie podziękowania dla instruktora Marka za miłą i bezstresową atmosferę, a także za cierpliwość i pełen profesjonalizm. Egzamin zdany za pierwszym razem. Ostatnie wskazówki przed egzaminem bezcenne. Będzie mi brakowało jazdy pod okiem instruktora.Dziękuję i pozdrawiam.
Paweł
2018-05-25 18:37:58
Polecam szkołę Elwoj każdemu kto szybko pragnie nauczyć się jeździć. Podczas jazd zero stresu i przyjemna atmosfera. Z Panem Markiem nie da się nudzić. Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo polecam!
Klaudia
2017-11-13 11:30:45
Bardzo polecam szkółkę Elwoj. Podczas jazd rewelacyjna bezstresowa atmosfera, a wszystko dzięki wspaniałemu instruktorowi. Pan Marek jest uśmiechniętym, bardzo cieperlliwym i wyrozumiałym człowiekiem. Dziękuje za przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy codziennej. 🙂
Ewelina
2017-10-23 15:31:41
Rewelacyjnie - Pan Szeryf Marek nawet z gamonia zrobi kierowcę Serdecznie polecam. Egzamin zdany za pierwszym podejściem!
Piotr
2017-08-06 10:35:11
Super atmosfera zero stresu.Jazdy z Panem Markiem będę miło wspominał.Bardzo miły człowiek super nauczyciel. Egzamin zdany za pierwszym razem gorąco polecam.
Beniamin
2017-07-20 18:42:59
Nauka przy Panu Marku to była czysta przyjemność. Oprócz świetnej atmosfery podczas jazdy nie da się nie pochwalić czystego przygotowania do jazdy, które naprawdę przygotowuje do jazdy, a nie do samego egzaminu Mocno polecam!
Joanna
2017-07-08 13:45:50
Serdecznie polecam szkołe Elwoj i instruktora Pana Marka 😉 Pan Marek jest osoba cierpliwa z doskonałym doświadczeniem 😉 Atmosfera przyjazna, zero stresu 😉 Zdałam właśnie dziś za pierwszym razem 😉 Gorąco polecam!
Beata
2017-07-07 09:04:25
"Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, może zapamiętam. Zaangażuj mnie, a się nauczę". Dzięki Wojtkowi ja się nauczyłam i dziś realizuję swoje marzenie przemierzając kolejne kilometry na dwóch kółkach. Dziękuję...
Emilka
2017-04-28 17:51:41
Pan Marek Pan Wojtek najlepsi na swiecie!!!! Po 8 letniej przerwie I po paru godzinach w elwoj zdane za 1 razem !! Dziekuje za super lekcje.Polecam kazdemu !!!!
Aga
2017-04-25 15:01:45
Mimo, że podchodziłam do państwowego kilka razy to wyrażę pozytywną opinię bo nie zdawałam z mojej winy. Ewoj to dobra szkoła nauki jazdy. Pracują w niej doświadczeni instruktorzy. Jazdy przeprowadzane są w bezstresowej atmosferze.
Magda B
2017-03-24 20:58:33
Gorąco polecam nauke jazdy Elwoj z Panem Markiem!!! wiele razy podchodziłam do egzaminu ale niestety wynik zawsze negatywny.Postanowiłam zmienic instruktora i poszukałam na internecie szkoly i znalazłam Elwoj umówilam sie na jazde z Panem Markiem wystarczyło pare godzin i egzamin zdany!!! Pan Marek to profesjonalny,cierpliwy, dokładny i pozytywny instruktor! Z Panem Markiem egzamin zdany na bank!!!!
Ania
2017-03-23 11:50:45
Od teraz będę polecać Elwoj każdemu. Pan Marek to osoba z anielską cierpliwością, która nauczy jeździć najbardziej oporne osoby atmosfera bardzo przyjazna, wszystko na ludzie, bez stresu, a godziny jazd zawsze układane są tak, aby każdy był zadowolony.
Karolina
2017-03-14 14:11:41
Polecam tą szkołę jazdy - instruktorzy podchodzą spokojnie, bez nerwów, stwarzają przyjazną atmosferę Zdałam za pierwszym
Jarek
2017-02-09 13:41:39
Polecam przyszlym kursantom szkole elwoj ,bardzo mila atmosfera a szczegolnie z Panem Markiem
Magda
2017-02-06 12:57:01
Pan Marek najlepszy instruktor w mieście!!!! Jak prawo jazdy to tylko z nim!!! Polecam
Iwona
2017-01-30 08:08:03
Godna polecenia szkoła nauki jazdy. Pan Marek to człowiek Anioł niezwykle cierpliwy i stwarza spokojną atmosferę podczas jazdy i zaraża swoim optymizmem. Z czystym sumieniem polecam
Ola
2017-01-25 01:09:41
Z czystym sumieniem polecam Elwoj każdemu! Panicznie bałam się wsiąść do samochodu, a Pan Marek nie tylko pozbawił mnie tego strachu, ale też dzięki niemu nauczyłam się czerpać przyjemność z jazdy i egzamin zdałam bez większych problemów. Serdecznie polecam
Asia
2017-01-17 12:33:58
Wedlug mnie najlepsza szkoła, super podejście instruktora Pana Marka, egzamin zdany za pierwszym razem POLECAM!
Mateusz
2016-12-03 15:37:59
Rewelacja, tak straszna i przez wielu oblewana część praktyczna w WORDzie po kursie staje się śmiesznie łatwa, Pan Marek to równy gość polecam każdemu!
Patrycja
2016-11-30 17:26:16
Jak najbardziej polecam!!! Profesjonalne podejście do kursanta, a jazdy samochodem prowadzone w taki sposób, że niemożliwe jest potem niezdanie egzaminu praktycznego Jeszcze raz - GORĄCO POLECAM!
Madzia
2016-11-04 12:51:59
Świetna szkoła, polecam, wcześniej podchodziłam trzy razy jednak z negatywnym efektem, trafiłam do tej szkoły i zdałam, miła atmosfera, zero stresu, niesamowita cierpliwość instruktora, Polecam
Ola
2016-10-20 10:31:29
Super atmosfera, szkoła daje wiele możliwości i udogodnień dla kursantów, bardzo mili instruktorzy, którzy bezstresowo i z ogromną cierpliwością potrafią przekazać swoją wiedzę.
Ja zdałam za pierwszym bez żadnego stresu a zaczynałam od zera. Polecam
Gosia
2016-10-13 10:57:04
Elwoj to najlepsza szkola w Olsztynie Pan Marek to swietny instruktor z powolania, zaluje ze to juz koniec kursu. dzieki atmosferze i podejsciu bez stresu podeszlam do egzaminow panstwowych. polecam kazdemu
Natalia
2016-10-13 09:51:50
Świetna szkoła, serdecznie polecam! Instruktor cierpliwy, bardzo spokojny, uczący na błędach i do skutku, a najważniejsze że w aucie atmosfera bardzo przyjazna!
Sandra
2016-10-05 18:42:50
Najlepsza szkoła nauki jazdy w Olsztynie. Wcześniej miałam trzech instruktorów i egzamin praktyczny oblewałam raz za razem. Trafiłam do Pana Marka i jest prawko zdane. Żałuję że wcześniej tam nie poszłam. Dowiedziałam się wielu przydatnych rzeczy oraz ułatwiających ekonomiczną jazdę. Polecam z czystym sumieniem. Pan Marek rządzi 😊
Julita
2016-09-22 15:14:21
Elwoj to najlepsza na świecie szkoła jazdy!Bez zastanowienia mogę polecić ją każdemu kto chce za pierwszym razem zdać wszystkie egzaminy. A do tego pracuje tam najlepszy instruktor w Województwie Pan Marek,który ma anielską cierpliwość i znakomite poczucie humoru,dziękuję za wszystko i pozdrawiam!
Justyna
2016-09-15 16:20:16
Elwoj to zdecydowanie najleosza szkoła w Olsztynie.Miła,luźna atmosfera,zero stresu i najlepszy instruktor jakiego można by sobie wymarzyć.Gorąco polecam!
Asia
2016-08-11 12:25:52
Świetna szkoła i super instruktorzy.
Robiłam tylko jazdy doszkalające ale dzięki nim nie miałam najmniejszego problemu z zdaniem egzaminu BARDZO POLECAM
Ewelina:)
2016-07-27 13:02:51
Egzamin zdany za pierwszym razem Pan Marek jest super człowiekiem i zarazem najlepszym instruktorem jakiego można sobie wymarzyć! Naprawdę POLECAM
Konstanty
2016-07-06 15:10:11
Polecam ELWOJ ! Bardzo miła atmosfera, żadnych problemów z przygotowaniem się do egzaminu. Świetni, cierpliwi i doświadczeni instruktorzy.
Basia
2016-07-05 20:04:20
Super instruktor-pan Marek jest stworzony do bycia instruktorem.
Maciej
2016-06-29 21:29:21
Taki instruktor to jak wygrać z rakiem, polecam gorąco, egzamin zdany za pierwszym razem, a jazdy minęły bardzo szybko i przyjemnie.
Monika
2016-06-08 19:59:31
Dla tych niezdecydowanych! Jedna z najlepszych ze szkół w Olsztynie w której uczysz się pod okiem cierpliwego instruktora który szybko i bez stresu przekazuje swoją wiedzę i umiejętności. Polecam szczerze. Pan Marek ma niezłego nosa do tras.Przed egzaminem miałam jazdę i instruktor zabrał mnie na trasę, po której jeździłam zaraz na egzaminie. Sprawiło to,że poczułam się pewnie i ZDAAAŁAAM!!
Paulina
2016-06-01 15:52:38
Polecam tą szkołę każdemu, szczególnie tym co w siebie nie wierzą! Ja należę do takich osób i szybko się poddaje a zdałam z super wynikiem ! Super atmosfera, super instruktor oczywiście pan Marek który dba o dobre samopoczucie, dodaje wiary i co ważniejsze bardzo dobrze tłumaczy i uczy !
Dominika
2016-05-23 15:34:12
Najlepszy instruktor na jakiego można trafić !!!!!!
Marlena
2016-05-21 16:16:28
Nie ma lepszego instruktora niż Pan Marek pomoże tym zdolnym i tym troche mniej przy fajnej atmosferze egzamin zdany za pierwszym razem. Serdecznie polecam!
Monika
2016-04-29 14:01:32
Jestem niezmiernie wdzięczna Panu Markowi za cierpliwość,wyrozumiałość i miłą atmosferę, w jakiej nauczył mnie jeździć w kilka godzin Szczerze polecam, egzamin oczywiście zdany, może nie za pierwszym razem, co wynikało z kursu robionego w innej szkole, z której nie byłam zadowolona, ale po godzinach doszkalających w szkole Elwojpozdrawiam i jeszcze raz polecam w 100 %
Tomek
2016-04-16 14:35:36
Polecam. Instruktorzy świetnie przygotowują do egzaminu i prowadzą kurs w przyjemnej atmosferze.
Joanna
2016-04-14 09:48:47
Hm,od czego zacząć...więc, mówią "starszawka", a ja twierdzę, że 18 latka z 24 letnim doświadczeniem. Niestety życiowym, a nie motoryzacyjnym. Pomimo tego egzaminy zdane za PIERWSZYM razem. Tu ukłony w stronę Pana Marka, który zmienił mój tok myślenia, że samochód to nie "ufo" tylko wygodny wynalazek ułatwiający życie. Skoła nauki jazdy posiadająca wszystkie pozytywne cechy tzn bezstresowo, dokładnie, cierpliwie .... kurcze IDEALNIE jak u najbliższych znajomych. Innym szkołom nauki jazdy można tylko życzyć powodzenia w próbie osiągnięcia takiej perfekcji, a wiem co drukuję, ponieważ w tym samym czasie koleżanki również uczestniczyły w kursach innych szkół z efektem, hm, cóż nie najlepiej bywało. Jeszcze raz wielkie dzięki i POLECAM SZCZEGÓLNIE TĘ SZKOŁĘ, a żeby moje sowa nie okazały się pustą paplaniną podpisuję się Joanna Juszko, Olsztyn.
Anon
2016-03-25 09:06:46
egzamin zdany za pierwszym razem, elastyczne godziny jazdy, Pan Marek potrafi wszystko wytłumaczyć bez najmniejszego problemu
wiola
2016-03-01 17:46:08
polecam,najlepsza szkoła,gdybym mogła cofnac czas dojezdzałabym do Olsztyna aby przebyc cały kurs w tej szkole,chociaż były to tylko 4 godz.doszkolajace dały mi bardzo dużo za co jestem bardzo wdzieczna.dziekuje
Anonim
2016-02-16 21:51:56
To sa instruktorzy na wlasciwym miejscu i wiedza co robia maja do tego podejcie, i za to co robia powinni dostac zloty medal.
Opinia
2016-02-16 21:41:56
Oni sazaje

Oni sa zajebisci
Bartosz
2016-02-12 01:47:21
Bardzo polecam!!
Egzaminy zdane przy pierwszym podejściu.
Jazdy zawsze przebiegały w miłej atmosferze i z przyjemnością się na mnie przychodziło. Pan Marek czujnie dopatrywał się błędów i w świetny sposób tłumaczył wszystkie detale.
Jeszcze raz wielkie dzięki!
Iza
2016-02-11 13:04:40
Szkoła godna rekomendacji egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Wspaniały nauczyciel- Marek, niezwykle cierpliwy, kontaktowy i wyrozumiały Polecam wszystkim panikarom i panikarzom, którzy mówią "ja się do tego nie nadaję i nigdy tego nie zdam"
Mateusz
2016-01-18 20:18:14
Gorąco polecam szkołę jazdy ELWOJ.Pan Marek potrafi świetnie przygotować do egzaminu.Zero stresu i dużo uśmiechu z tym facetem.
Asia
2015-12-30 10:43:19
Polecam z czystym sumieniem! Egzamin zdany za drugim razem! Jazdy miałam z przesympatycznym instruktorem Panem Markiem! Profesjonalny i na luzie a co najważniejsze ma serce do tego co robi! Jazdy przebiegały bezstresowo i z pozytywnym podejściem pozdrawiam i dziękuję! !!!
Monika
2015-12-10 11:22:13
Egzamin teoretyczny i praktyczny kategorii B zdany za pierwszym razem. Jak najbardziej polecam szkołę Elwoj. Dziękuję bardzo Panu Wojtkowi za sympatyczne podejście oraz ogromną cierpliwość. Według mnie właściwy człowiek na właściwym miejscu - najlepszy instruktor! Jazdy prowadzone w przemiłej atmosferze i co najważniejsze bezstresowo. Ogromny profesjonalizm i zaangażowanie instruktora zaskutkowało jak widać zdanym egzaminem. Gorąco polecam każdemu
Angela
2015-12-04 11:57:40
Bardzo polecam, super przygotowanie, świetni instruktorzy, przede wszystkim Dziekuje Panu Markowi Za cierpliwosc polecam
Emi
2015-12-01 05:13:04
Polecam ,polecam i jeszcze raz polecam.Dziekuje mojemu instruktorowi za przygotowanie ,panie Wojtku dzieki za cierpliwosc.
 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego